C/Marina 115, 17244 Cassà de la selva.
+34972464806

WIMAX

page2_img1

ENLLAÇ WIMAX PER ACCÉS A INTERNET.

La tecnologia Wimax (Worldwide Interoperability for Microwave Access) funciona a través de les ones de ràdio i al no necessitar cables, ofereix el gran avantatge de poder proporcionar Internet a zones on cap companyia o operador té cablejat o arriben unes ADSL precàries amb les que no es pot treballar correctament. Tema recurrent en moltes zones geogràfiques aïllades de la nostre província, com polígons industrials a les afores, zones residencials, pobles petits,...

Encara que també es pot gaudir dels nostres serveis en àrees urbanes per garantir enllaços de dades simètrics,de qualitat,garantits i de la velocitat que necessiti la vostre empresa. Sempre oferint una velocitat de connexió igual o superior que si tingués una línia ADSL i al millor preu.
El nostre servei wimax li ofereix connexió a internet a través de la instal·lació d'una petita antena, normalment situada a la part més alta de la nau, que funciona com a receptor i emissor de dades i la qual va connectada a un router sense fils d'alta gamma, que ens monitoritzarà i ens gestionarà la connexió afavorint una resposta rapida i eficient en el cas d'una possible avaria.

Aquest servei es molt adequat per les empreses que necessiten una connexió d' Internet professional, garantida, amb connexions simètriques i latències baixes.

Característiques:

  • - Enllaços a Internet professionals i simètrics.
  • - Sense límit en la transferència de dades.
  • - Router Wifi d'alta gamma.
  • - Direccions IP fixes.
  • - Servei tècnic qualificat.

 

Des de: 20€/mes el megabit simètric