C/Marina 115, 17244 Cassà de la selva.
+34972464806

Centraleta Virtual

page2_img1

Què és una Centraleta Virtual?

També anomenada Centraleta IP, Centraleta VoIP o PBX, és un servei que li permet beneficiar-se de la flexibilitat i els estalvis de la telefonia IP, amb un plus de funcionalitats que professionalitzen l'atenció telefònica del seu negoci. Gràcies a aquesta solució de veu IP, estalvia en costos des del primer dia a la vegada que ofereix una imatge i atenció professional als seus clients.

Amb una Centraleta vPBX, disposa d'una gran quantitat de funcionalitats perquè configuri les seves comunicacions telefòniques segons les seves necessitats. Com que el servei allotjat en el núvol, no necessita adquirir ni mantenir el sistema, d'això ens encarreguem nosaltres.

Aquesta forma de telefonia IP totalment configurable i flexible suposa un gran estalvi de costos i eficiència en les comunicacions, tant entre les seus de la seva pròpia empresa en qualsevol lloc del món, com entre els seus clients actuals i/o potencials.

Si el seu negoci necessita renovar la seva centraleta física, o si vol aprofitar-se de tots els avantatges que ofereix la telefonia IP, la Centraleta Virtual és un servei que cobrirà totes les seves necessitats i expectatives. A més és totalment escalable, de manera que ofereix solucions a mida per a tot tipus d'empreses.

Característiques:

 • - Estalvi en costos
 • - Unificació de les telecomunicacions de les seus en qualsevol punt del mon
 • - Numeració geogràfica nacional i Internacional
 • - Fiabilitat i actualització dels serveis i funcionalitats de manera constant.
 • - Prestacions i configuracions avançades
 • - Atenció professional i servei tècnic qualificat.
 • CENTRALETA VIRTUAL LITE

  CENTRALETA VIRTUAL MEDIUM

  CENTRALETA VIRTUAL FULL

  Des de: 25.95€/mes