C/Marina 115, 17244 Cassà de la selva.
+34972464806

Videotelèfon Yealink VP530 IP

Yealink_VP530_IP_50

El videotelèfon Yealink VP530 és un terminal de videoconferència SIP, amb pantalla a color tàctil de 7 ", port USB, capacitat per registrar 4 línies SIP, mans lliures Full dúplex, càmera de 0,3 Megapixel i sortides d'auriculars (mini jack) i àudio / vídeo (RCA) per connectar a un monitor o pantalla en una sala de reunions.

Una característica única d'aquest terminal és que, si es disposa de dos o més terminals, no és necessària la seva connexió a una centraleta o MCU, ja que permeten fer trucades directes entre els videotelèfons marcant l'adreça IP d'un altre terminal. Això permet emprar-los per situacions d'emergència i gestió de crisi: si la centraleta cau, aquests videotelèfon podran seguir connectant entre si via IP. Pot col·locar un Yealink VP-530 en cadascuna de les seus de la seva companyia i tenir videotrucades individuals. Per fer videoconferències múltiples (diversos interlocutors en pantalla) és necessari l'ús d'una Unitat de Control Multipunt.

El vídeo telèfon Yealink VP530 és compatible amb Vídeo porter IP i permet realitzar obertura de portes.

Resumint, és un terminal robust, de fàcil utilització i personalitzable que té una relació preu/prestacions molt adequada al mercat.

Recomanable.

Comments are closed.